isnt she … PRETTY

October 25, 2008 at 6:26 pm 9 comments

i know her since 15 yrs ago….lama kan …

she is funny .. dem funny .. and she is well known with her unique voice … and she is my hsemate Biding

“i AM single” her latest tag …

actually , she asked me to do her hair for her company dinner ..which is on going now…

i was like .. persuaded her to do it professionally @ saloon.. iyer la .. bukan selalu ni melawa kan.. i said i wanted her to have a total make over… but she insisted me to do it for her…

ok la .. demi mu kawan ku … siap offer mekap ni .. ahaks .. walaupun aku nda campion buat mekap .. asal ada la ..

so here the turn out…

wa.. trus pandai berpose ni … adussss.. aku kagum ni …

ni close up bidz… ada lagi ni pic mo upload .. but i am stuDYING ni … so … tungguuuuuu… ada pose lebih menarik ..

and my dear .. you are pretty … sok kita p bili mekap kio…

sesiapa berminat … no telepon dia adalah… 013 .. eh .. minta la dia sendiri yo.. πŸ˜›

Entry filed under: Frenz, Photography.

Quote of the day ….. they are out …

9 Comments Add your own

  • 1. baiz  |  October 25, 2008 at 8:07 pm

    atukoiiii biding…alawa ko no kopio…naa kaannnn…lawa bha c biding klu btul2 mau melawa….bidz nnt ko keluar sama sa ko pakai santik2 mcm nie kio….

    tu la Bai .. lawa bha c Bidz ni … tapi malu2 kusing seja …abis la lapas ni nda malakat udah di umah ni … Hot STuff udah dia ni ..

  • 2. emma  |  October 25, 2008 at 8:17 pm

    uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!santik nya c ren n mlm……..gila ehh! gerenti nda lma g ada dnr mkn nasi minyak pla ni..heee.tapi serius ni..blh jadi model pengantin.bravo gets! mz kmrg………….!!!

    model pengantin ? uinaaaaa… bayaya ni …..
    nak .. terpaksa la kita berurus niaga selalu ni kan…

  • 3. jgitom  |  October 25, 2008 at 8:24 pm

    Betul tu…emma…..Ui…na…lawa giler……truskan… ren…….n 4 d photographer….wah…canteek bangeet…ambil..photo…nya…..ajarin dong….nextyear gerenti…bisnes….laku punya….

    hey , i didnt know u r into blogging world dy … bisa ajak dong …. tapi kita kena truskan dulu ya perjuangan kita ini … orait ?

  • 4. biding  |  October 27, 2008 at 11:50 am

    The opposite me masa SURIA GROUP Dinner..
    I was so suprised wit the result and nervous!
    why? Hello inda penah2 haku belawa begini k.
    even last yr dinner, santai jak…
    dis yr, since I hd task (thanks to Patsy), I hd such night!
    A night to remember! Millions thanks to Azie. for her touch…
    Azie ponsikou kiooo….
    uhuhuhu

    thanks u for the bag too ….:P .. ingat ur angle aa.. lau pose jan lupa tu angle ..

  • 5. Deena  |  October 28, 2008 at 7:55 am

    uinah….hsemate ku… ah si biding… santik kopio… azie… tu rumah trus nampak cam hotel oh kan… heeee… santik tu gambar… heheee… kim salam si biding..pewittttttttt…….

    cam hotel ka pula ? lau cam tu bilik sa tu suite la kan .. eheheh… c biding … mantap tu !!

  • 6. isa  |  October 28, 2008 at 11:47 am

    uinaaa…!!! c biding ba tue.. sory ging, aku nda terambil gambar ko mlm tu, susah mo kontek bah sbb DG ndada line dlm dewan tu.. sy heran juga mcm mana ahli2 yg berhormat berkontek2 di sana.. heheh…

    tu la ko isa … rugi ko nda amik pics hotstuff ni …bukan selalu dia bergaya ni … once in every blue moon jak tu …. ahli2 kehormat nda pakai DG bha tu .. πŸ˜€

  • 7. ANdEr  |  October 28, 2008 at 12:44 pm

    Doiii..si bidz kaituu????uiks…kim salam…..
    tu umahhh sana menggatal kaituu>>>???
    sa nda picayaaaaaaaaaaaaaaaaa…..
    eheheheh bah azie..ko bila mo amik pics sa nie?????ndakan sa juga amik pics sa sendiriiiiiiii

    iya .. itu la c biding !!!
    uina…balik2 kim salam jak kmrg ni .. kim kuih ka .. maruku ka .. much worth !! ahaks…

    yups..ini la rumah kami d TKM…..
    pics? bulih bha kalau ko .. tu pics sa amik dulu2 kureng skit .. al maklumla .. lum sampion .. skrg ni pun masih belajar2 bei …

  • 8. McBuddy  |  October 28, 2008 at 2:05 pm

    my dearest housemate…hehe..cantiknyaaa…u’re a naturale…ayu gitu dong…hehe…bah, next event mau berlawa bila?? haha…ingat angle ah si azie bilang..hehe….great poser bid..lawa oh…

    p/s: zie, where’s the pic yg di kaki tangga tu…my fav pose…i likeee!hehehe

    next time around i think on ur bachelorette party … kan ? we ARE going to have ONE rite ? the pics? wait.. be patient .. save the best for the last …

  • 9. Moon WaLk  |  October 29, 2008 at 12:14 pm

    peeewwwiiittt… kem salam sama itu cewek… vogue gitu… auuuwww!!~~~

    vogue iyer… 100% agree ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Today is….

October 2008
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Oldies…


%d bloggers like this: