another pics of her….

November 1, 2008 at 1:34 am 10 comments

ok ok .. as promise !!!! another pics of my dearie hsmate !!!!

presenting .. Ms. Azrinah Tahir …..

side pose yerrrr?!!

smiles… r u melting now?

aha!!! dapat sudah ni pose utk cover tut tut .. ingat nak !! ini pose sampai bila-bila…

the eyes … cam innocent jak …

waduh .. i cant believe it !!! pandai pula dia melaram n membuat pose ni .. waaaaa….

who doesn’t want to know her now…

Entry filed under: Uncategorized.

they are out … its over……finally !!!!

10 Comments Add your own

  • 1. Cliff Elvin Eric  |  November 1, 2008 at 2:21 am

    sesuai untuk muka depan majalh mangga nih… hehe

    majalah mangga ya.. tu mag memerlukan pose yg lain tu cliff… mo d tepi2 kulam …

  • 2. jgitom  |  November 1, 2008 at 3:14 am

    adidi……mo tputus…urat sarat sa……Ren……especially photo#4…..

    adiiii.. Bidz .. ada peminat ko ni dlm diam pula… eh mcm sa te’ingat pa ko cakap pasal ini jejaka masa ko mula2 kanal dia oh..

  • 3. isa  |  November 1, 2008 at 8:14 am

    ok bah pic2 ko ni ging..

    ok ka ? close up bulih la… kampung2 .. dgn bantuan model yg cunz juga tu …

  • 4. emma  |  November 2, 2008 at 3:02 pm

    ececeh..bkn main g c ryen pose ahh..bayaya nih..cunz wo dia kan.tapi klu blh sa mo org d belakang tabir 2 pun kasi dia punya pose jga ni time.mangkali posenya lagi maut masa menangkap gambar modelnya ni kan..sambil tetunggang memanjat tangga betiarap seksi kali dia nih kan..kahkahkah!!

    org blakang tabir la katakan … mana la bulih kasi kalah tu c ging satu tu …. memanjat ya … ahahaks…. cam mo ada pool bar ni oh.. 😛

  • 5. ANdEr  |  November 3, 2008 at 11:36 pm

    men panat sa buka balik2 just to see the last pose nie….
    hahahah…uikssssssssss…….azieeeeeeee…sa mo pose yg gila2 but cute….can u do dat for me….??? pleaseeeeeeeee…..ehehhe

    tu lum blajar la boss… akan di usahakan.. tapi tu brgantung ama tu model juga tu… lau sporting ok la..sinang ckit.

  • 6. biding  |  November 4, 2008 at 8:50 am

    Emma, ko inda tau lagi sya mau tergulik2 jak time berposing nh!tp hebat lagi la itu posing org di belakang tabir!kalah sya oooo!!!kalo ada camera, sya pon amik jg pose dia!

    huh? blur la pula…bila masa sa berpose…. fitenah ni…

  • 7. deena  |  November 4, 2008 at 4:17 pm

    uinahhh… sa paling suka dia punya lesung pipit!!!! kiut!!!! phewwiitttt!! tu mata pun bikin gegar jantung…heeee…

    bagagar ya? pa yg bagagar tu ah?

  • 8. Friscod  |  November 6, 2008 at 11:49 am

    hohoho.. ei,go by the 50mm f/1.4 lens,price RM399 in Shashinki.com/shop -kira cheap tu tau, better go and take one.. it can produce very good blur and infact if you know how to use it, boleh jadi macro lens u know… try google for the keyword “50mm f/1.4 reversing lens+ macro”

  • 9. McBuddy  |  November 10, 2008 at 11:46 am

    Bidz…kawan sia nampak gambar ko di sini time sia surf2 di office…drg ingat ko si VELVET ! hehehe…

  • 10. biding  |  November 18, 2008 at 11:58 am

    bagitau jak, lain2 saudara mara ini..ehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Today is….

November 2008
S M T W T F S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Oldies…


%d bloggers like this: